Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині поліцейські вилучили у громадян зброю та боєприпаси

Набої у львів’янина вилучили на проспекті Соборності.

vl.npu.gov.ua

На Волині поліцейські вилучили у громадян зброю та боєприпаси

Співробітники кримінальної поліції вилучили у жителя Горохівського району дві гвинтівки, а у мешканця Львівської області набої

Учора під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 29-річного жителя Горохівського району оперативники вилучили дві пневматичні гвинтівки із ознаками переробки на вогнепальну зброю та два набої до них, повідомляє ГУ НП у Волинській області.

Цього ж дня, на зупинці громадського транспорту на проспекті Соборності у Луцьку співробітники управління карного розшуку області вилучили у 41-річного жителя сусідньої Львівської області 50 набоїв калібру 5,6 мм.

На зупинці громадського транспорту на проспекті Соборності у Луцьку співробітники управління карного розшуку області вилучили у 41-річного жителя сусідньої Львівської області 50 набоїв калібру 5,6 мм. 

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цими фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде про незаконне зберігання зброї та боєприпасів. Санкція статті передбачає, зокрема, до семи років позбавлення волі.

Telegram Channel