Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Хочете побачити форму січових стрільців, зброю, якою вони користувалися?

Усі, хто завітав на захід, мали змогу ознайомитися з різними видами форми, зброї, предметами побуту, світлинами, копіями документів подій 100-річної давнини

Ківерцівська РДА

Хочете побачити форму січових стрільців, зброю, якою вони користувалися?

Ці речі, а також предмети побуту вояків, документи і світлини 100-річної давності представлені на виставці «100 років Української революції. Експонати розповідають...» у Ківерцівському районному краєзнавчому музеї

Її підготували його працівники спільно з реконструкторами із різних куточків України, повідомляє сайт РДА. Виставка приурочена до Дня Соборності України та 100-річчя Акту Злуки.

Усі, хто завітав на захід, мали змогу ознайомитися з різними видами форми, зброї, предметами побуту, світлинами, копіями документів подій 100-річної давнини.

Про ці історичні події нагадав присутнім на відкритті виставки виконувач директора музею Степан Войчик. Усі, хто завітав на захід, мали змогу ознайомитися з різними видами форми, зброї, предметами побуту, світлинами, копіями документів подій 100-річної давнини.

 

Із представленими експонатами ознайомив керівник військово-історичної групи

«Азимут» Володимир Патрай. Форму січового стрільця та його екіпіровку представив реконструктор із Рівненщини Вадим Степасюк, сестри-жалібниці— ківерчанка Яна Неліпюк.

Telegram Channel