Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку шукають нелюдів, які на проспекті Перемоги побили старенького

Напали на беззахисного старого чоловіка, який завідомо не дасть здачі...

facebook.com/Діоніс Афоніч

У Луцьку шукають нелюдів, які на проспекті Перемоги побили старенького

Чоловіка підібрав на вулиці випадковий перехожий, забрав додому, напоїв чаєм та викликав правоохоронців та невідкладну допомогу

Про це у спільноті «Теревені про Луцьк» користувач Діоніс Афоніч

Діоніс Афоніч також просить допомогти знайти нелюдів, які напали на беззахисного старого чоловіка, який завідомо не дасть здачі.

За словами автора, під ранок він вийшов купити кави біля ДОСААФу. Там на зупинці помітив дідуся - змерзлого та побитого, який намагається до когось зателефонувати. «Розпитую, виявляється - його побила зграя якихось сучих синів. Натовп підійшов, запитали у дідуся закурити а потім почали бити, повалили його на землю і гамселили. Порвали сумку з пожитками, з якими він ішов додому. І він оце стоїть уже багато годин, мерзне і не може прийти до тями. Живе десь на Гулака-Артемовського з іншим пенсіонером який є сліпим. Подзвонити до когось щоб прийшов, допоміг, чи забрав - нема... Дочка у Польщі живе. Це все що він розповів. На пропозицію викликати поліцію - відмовився. Швидку — теж», - написав Діоніс Афоніч.

Чоловік привів його додому, викликав медиків і правоохоронців. «Приїхали екіпажі поліції та швидкої - дуже швидко, за що їм окреме дякую. Розпитали у нього дещо та забрали у травмпункт. З розмови лікарів я зрозумів що у них підозра на струс та гематому в\на голові. Чоловікові дуже дісталося, говорить тяжко та невнятно, плутається в словах. Надіюся з ним буде усе гаразд», - написав лучанин.

Діоніс Афоніч також просить допомогти знайти нелюдів, які напали на беззахисного старого чоловіка, який завідомо не дасть здачі. « Це сталося біля історичного факультету СНУ імені Лесі Українки. Якщо хтось це бачив, проханя надати будь яку інформацію якою володієте! Давайте знайдемо разом цих хєроїв, і заставимо їх відповісти - по закону!», зазначив користувач.

Напали на беззахисного старого чоловіка, який завідомо не дасть здачі...
 
 

 

Telegram Channel