Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Житомирщині замерзла студентка, яку, нібито, висадив уночі з автобуса водій, бо не мала грошей на проїзд

Як же ж так?!

УНІАН

На Житомирщині замерзла студентка, яку, нібито, висадив уночі з автобуса водій, бо не мала грошей на проїзд

Дівчина їхала до мами в лікарню...

На Житомирщині поліція перевіряє інформацію щодо загибелі студентки, яку нібито висадили з маршрутки у безлюдному місці за несплату проїзду, після чого дівчина заблукала в лісі і загинула від переохолодження.

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Житомирській області.

Як зазначається у повідомленні, після смерті студентки Ірини Дворецької розслідується кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Вчора у соціальних мережах було поширено інформацію про те, що загиблу Дворецьку водій вночі посеред траси вигнав з автобуса, бо та не мала 25 гривень, щоб сплатити за проїзд.

Вчора у соціальних мережах було поширено інформацію про те, що загиблу Дворецьку водій вночі посеред траси вигнав з автобуса, бо та не мала 25 гривень, щоб сплатити за проїзд.

Про це  повідомила громадська активістка Людмила Зінов'єва  на сторінці "Олевщина радикальна" у Facebook. За її даними, дівчину висадив водій маршрутки уночі, оскільки вона не мала чим заплатити за проїзд просто посеред траси.

"В результаті переляку дівчина заблукала, потрапила в боброву яму, де і зупинилося її серце. 10 січня на місці загибелі її і знайшов батько", - написала вона.

У свою чергу, сьогодні поліція повідомила, що нині у рамках кримінального провадження за фактом умисного вбивства Дворецької призначено судово-медичну експертизу, висновки якої ще не надійшли.

«Водночас встановлено, що 8 січня дівчина вийшла з дому та сіла у маршрутний автобус на зупинці у селі Рудня-Хочинська близько 4 ранку. Він прямував через  Олевськ до  Житомира. На наступній зупинці «Перга» дівчина  вийшла з автобуса, не розрахувавшись за проїзд», - зазначають у поліції.

Там також вказують, що нформація про можливий конфлікт між дівчиною та водієм з цього приводу, а також інші відомості, викладені у соціальних мережах щодо обставин події, нині  перевіряють правоохоронці у рамках розслідування.У зв’язку з цим водій та пасажири вказаного рейсу нині опитуються повторно.

Нагадаємо, на Житомирщині поліція розслідує загадкову смерть у лісі студентки IV курсу Новоград-Волинського медичного коледжу  21-річної Ірини Дворецької. За даними поліції, тіло  дівчини знайшов її ж батько-лісник  у лісі 10 січня 2019 між селами Перга та Рудня Хочинська в Олевському районі на Житомирщині. Тож, за висновком експертів,  смерть дівчини настала через переохолодження внутрішніх органів.  Чому саме загинула студентка, було це вбивство чи самогубство, встановлюють правоохоронці.

Telegram Channel