Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Глава Чечні Кадиров погрожує українському нардепу Березі

Юрій Береза і Ольга Скабєєва.

Фото «Українська правда».

Глава Чечні Кадиров погрожує українському нардепу Березі

Усе – через «тендітну російську дівчину»

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров заявив, що за «образу» російської журналістки Ольги Скабєєвої українського народного депутата Борислава Березу в будь-якому місці дістане якийсь чоловік і «з розмаху вліпить дзвінкий ляпас». Про це йдеться в telegram-каналі Кадирова Kadyrov_95 , інформує «Українська правда».

«Березі слід дуже чітко засвоїти, якщо він належним чином не вибачиться перед Ольгою Скобєєвою, обов’язково знайдеться справжній чоловік, який будь-де його дістане і з розмаху вліпить дзвінкого ляпаса», – написав Кадиров.

Глава російського регіону вважає, що член української делегації в ПАРЄ Береза ​​штовхнув і образив «тендітну російську дівчину» Скабєєву.

«Якби в Чечні чи іншому регіоні Росії здійснили подібні дії проти української журналістки, весь західний світ гудів би. В один голос молоти язиком про права людини», – стверджує він.

«Якби в Чечні чи іншому регіоні Росії здійснили подібні дії проти української журналістки, весь західний світ гудів би. В один голос молоти язиком про права людини», – стверджує Кадиров.

На думку Кадирова, після інциденту зі Скабєєвою, всі «мовчать, наче в рот води набрали».

Він також звернувся «до братнього українського народу» із закликом «прогнати» з України або змусити дотримуватися «порядку» подібних Березі українських політиків.

Нагадаємо, що 24 січня після розгляду Парламентською асамблеєю Ради Європи резолюції про загострення на в Азово-Керченській акваторії у Палаці Європи мали місце кілька сварок між українськими депутатами та ведучою телеканалу «Росія» Ольгою Скабєєвою.

Скабаєва намагалася втрутитися у кожне спілкування українських депутатів із журналістами.

Журналістка заважала першому віце-спікеру Ірині Геращенко, коли вона розповідала про українських в’язнів в РФ. Тоді депутати відтіснили Скабєєву від Геращенко.

Ольга Скабєєва відома тим, що минулої осені, коли у ПАРЄ також розглядали російське питання, намагалася перешкоджати роботі асамблеї.

Telegram Channel