Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Харкові рецидивіст зайшов до аптеки і зґвалтував провізорку

Немає слів...

УНІАН

У Харкові рецидивіст зайшов до аптеки і зґвалтував провізорку

Чоловік вже чотири рази був засуджений за зґвалтування

Чоловік, якого затримали за зґвалтування дівчини-провізора в одній з аптек Харкова, має чотири судимості за подібні злочини.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, інформує УНІАН.

"Шість хвилин - рівно стільки знадобилося цьому нікчемному покидьку, аби зґвалтувати та ледь не вбити молоду жінку на її ж робочому місці на Харківщині", - йдеться у повідомленні.

Шість хвилин - рівно стільки знадобилося цьому нікчемному покидьку, аби зґвалтувати та ледь не вбити молоду жінку на її ж робочому місці на Харківщині.

Аброськін зазначив, що 44-річний затриманий вже кілька разів був засуджений за зґвалтування: у 1991 та 1995 роках за ч.1 ст. 117 ККУ, у 2000 році за ч.2 ст. 117 ККУ та у 2009 році за ч. 2 ст. 152 та ч. 2 ст. 153 ККУ.

Нагадаємо, що увечері 25 січня чоловік зайшов до аптеки та, скориставшись відсутністю відвідувачів, він із застосуванням фізичного насильства затягнув дівчину-провізора до підсобного приміщення, наніс тілесні ушкодження, зґвалтував та заволодів її мобільним телефоном. Поліцейські затримали зловнмисника за "гарячими слідами" протягом двох годин.

Telegram Channel