Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Автоматика допоможе домашнім улюбленцям. Навіть сама все у пакетик запакує

Складно одразу здогадатися, що робить цей пристрій.

FainaIdea.

Автоматика допоможе домашнім улюбленцям. Навіть сама все у пакетик запакує

Компанія Newton’s Box презентувала автоматичний туалет для собак Inubox

Як розповідає портал FainaIdea, сам автоматичний туалет представляє собою порівняно невеликий пристрій зі спеціальною підвісною платформою, яка за замовчуванням розташовується на підлозі. В системі туалету вбудовані сенсори і датчики, які реєструють, коли собака наступає на платформу і залишивши відходи, йде. Після цього починається весь процес – платформа опускається в спеціальний відсік, де також працює щось на зразок роботизованої руки-очищувача, що прибирає залишки відходів і викидає їх у відсік утилізації.

 Після кожної дії Inubox розпилює порцію освіжувача повітря з різними ароматами.

Далі з цього блоку конструкційний елемент піднімає прибрані відходи в інший відсік, де вони розміщуються у спеціальний екологічно чистий пакет, який автоматично заклеюється. На останньому етапі пакет виноситься у зовнішній відсік для того, щоб користувач міг його підібрати і викинути. Після кожної дії Inubox розпилює порцію освіжувача повітря з різними ароматами. Також пристрій може видавати ласощі в  якості винагороди для собаки.

Натренувати і навчити свого пса користуватися даними туалетом стає просто ще і з тієї причини, що в ньому вбудована система впорскування спеціальних запахів, які приваблюють собак, за рахунок чого вони самі підходять до пристрою. Уже зараз автоматичний туалет від Newton's Box можна придбати за ціною в 850 доларів США, що є досить привабливою пропозицією з урахуванням функціоналу пристрою.

Telegram Channel