Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Здолбунівському районі безробітних агітують йти на військову службу за контрактом

Військові постійно консультують громадян, котрі звертаються у пошуках роботи до служби зайнятості.

zdolbun.gov.ua

У Здолбунівському районі безробітних агітують йти на військову службу за контрактом

У приміщенні районної філії Рівненського обласного центру зайнятості працює консультпункт територіального центру комплектування та соціальної підтримки з питань орієнтації безробітних на військову службу за контрактом

Для фахівця Здолбунівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки облаштовано робоче місце в інформаційному секторі філії з інформаційним наповненням.

Консультації безробітним надають службовці відділення рекрутингу та комплектування Здолбунівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Тут розміщено стенд «Військова служба за контрактом» з рекламно-агітаційними та інформативними матеріалами щодо проходження військової служби за контрактом та перелік вакансій.

Консультації безробітним надають службовці відділення рекрутингу та комплектування Здолбунівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки: заступник військового комісара – начальник, майор Юрій Назарук, старший інструктор, старший сержант Ярослав Лінник та інспектор, старший солдат Олександр Повстанський, які відповідають за інформаційну роботу та укладання контрактів. 

Джерело: Офіційний сайт Здолбунівської РДА.
Telegram Channel