Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Кіборги повертають головну нагороду за оборону ДАПу в знак протесту проти Юлії Тимошенко (ВІДЕО)

Одна з найпочесніших недержавних відзнак - нагрудний знак “За оборону Донецького аеропорту”.

ФОТО: chb.in.ua

Кіборги повертають головну нагороду за оборону ДАПу в знак протесту проти Юлії Тимошенко (ВІДЕО)

Захисники Донецького аеропорту ображені, що кандидатка відверто спекулюює на них

Під час з'їду партії "Батьківщина" 22 січня посеред своєї промови Юлія Тимошенко неочікувано запросила на сцену кілька десятків колишніх бійців АТО та кіборгів – оборонців Донецького аеропорту. «Юлія Тимошенко – єдиний політичний кіборг України», – на звершення цієї частини виголосив зі сцени один з вояків.

 В знак протесту проти підтримки декількома захисниками Донецького аеропорту кандидата на презедентське крісло Юлії Тимошенко, інші кіборги масово відмовляються від нагороди.

В знак протесту проти підтримки декількома захисниками Донецького аеропорту кандидата на презедентське крісло Юлії Тимошенко, інші оборонці масово відмовляються від нагороди. Це одна з найпочесніших недержавних відзнак - нагрудний знак “За оборону Донецького аеропорту”.

Кіборги, які тримали оборону Донецького аеропорту у найважчі дні, пояснюють на камеру, що їх зачепили до болю те, що кандидатка Юлія Тимошенко у передвиборчій рекламі спекулює на їхньому найменні.  
 

Тимошенко з учасниками АТО.
Тимошенко з учасниками АТО.

– Серед нас тут кіборги, ті хто пройшов Донецький аеропорт. При чому пройшов його у найважчі дні. В січні 2015-го року. Ми не хочемо спекулювати. Особисто мене заїло в тій ситуації 22 числа, що Юлю назвали кіборгом. Я не скажу за всіх, але у мене є два ворога – Опоблок і Вона, – пояснив учасник події інформагентству "Чорним по білому".

 

Telegram Channel