Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Нововолинську двоє п’яниць побили трьох перехожих та поліцейського

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) та ч.2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків).

Фото: Кореспондент.

Волинь-нова

У Нововолинську двоє п’яниць побили трьох перехожих та поліцейського

Учора ввечері на бульварі Шевченка в місті Нововолинськ 29-річний та 22-річний місцеві жителі в нетверезому стані, грубо порушуючи громадський порядок безпричинно спричинили тілесні ушкодження трьом мешканцям Нововолинська

 Правопорушники також умисно заподіяли тілесні ушкодження поліцейському, котрий зреагував на їхню протиправну діяльність. За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження.   

На протиправні дії правопорушників під час несення служби оперативно зреагував 46-річний поліцейський місцевого відділу поліції. Зловмисники заподіяли правоохоронцю тілесні ушкодження. 

Як з’ясували поліцейські, вчора близько 21 години двоє мешканців Нововолинська 29 та 22 років у стані алкогольного сп’яніння грубо порушуючи громадський порядок безпричинно заподіяли тілесні ушкодження жителям Нововолинська, жінці 56 років та двом 35-річним чоловікам. На протиправні дії правопорушників під час несення служби оперативно зреагував 46-річний поліцейський місцевого відділу поліції. Зловмисники заподіяли правоохоронцю тілесні ушкодження. 

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) та ч.2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків). Проводиться досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Telegram Channel