Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Рівненській ОТГ триває робота над стратегією розвитку

Волинь-нова

У Рівненській ОТГ триває робота над стратегією розвитку

Відбулася робоча поїздка радників Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування у Рівненську об'єднану територіальну громаду

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування. Нині у громаді триває ремонт адміністративного приміщення, де незабаром з’явиться Центр надання адміністративних послуг.

Під час зустрічі обговорили участь у різноманітних проектах, інвестиційну привабливість громади, системний підхід до розробки та затвердження стратегії. Серед пріоритетів громади - енергоощадження у закладах та спорудження місцевих шляхів до центральної садиби. Зауважимо, що у громаді відзначили семінар із написання прес-релізів, який нещодавно відбувся у Волинському ЦРМС, адже в ОТГ уже розпочали роботу над помилками.

Нині у громаді триває ремонт адміністративного приміщення, де незабаром з’явиться Центр надання адміністративних послуг.

Також разом із радниками Волинського ЦРМС запланували провести наступну зустріч, аби узгодити просторове планування, комунікаційну стратегії із стратегією розвитку.

Telegram Channel