Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині викрито чергову нелегальну АЗС

Заправка діяла без відповідних дозвільних документів

ГУ ДФС у Волинській області

На Волині викрито чергову нелегальну АЗС

В рамках операції «Акциз-2019»

Оперативні співробітники податкової міліції Волині в рамках операції «Акциз-2019» викрили та припинили діяльність нелегальної автозаправної станції. Дизпаливо сумнівного походження реалізовували на території одного з підприємств м. Ковеля, - інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

З метою ухилення від сплати обов’язкових платежів до бюджету вказана АЗС діяла без відповідних дозвільних документів та з порушенням порядку реалізації підакцизних товарів.

Відтак, правоохоронцями виявлено та вилучено 4 000 літрів дизельного пального орієнтовною вартістю понад 100 тисяч гривень. Крім того, описано та вилучено автозаправочний комплекс такою ж вартістю.

Відтак, правоохоронцями виявлено та вилучено 4 000 літрів дизельного пального орієнтовною вартістю понад 100 тисяч гривень.

Стосовно правопорушника буде складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності).

ГУ ДФС у Волинській області вкотре звертається до усіх громадян з проханням негайно повідомляти про будь які виявлені факти, що вказують на незаконну реалізацію паливно-мастильних матеріалів на номерами: (0332) 777-102,  066-211-02-02.

Джерело: ГУ ДФС у Волинській області
Telegram Channel