Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зареєструвати шлюб можна буде навіть уночі

Для участі у заході в Рівненській області обрано 5 відділів державної реєстрації актів цивільного стану.

Фото: Олександра ДУРМАНЕНКА.

Зареєструвати шлюб можна буде навіть уночі

14 лютого, у День Святого Валентина в Україні буде проведено святковий захід «Кохання поза часом - 2019». Саме в цей день закохані навіть вночі зможуть подати до відділів державної реєстрації актів цивільного стану заяви про державну реєстрацію шлюбів і зареєструвати їх, якщо вони призначені на вище вказаний день

Також охочі зможуть відсвяткувати заручини чи провести обряд ювілейного весілля. Захід «Кохання поза часом»  Міністерство юстиції України, як відомо, організовує вже вдруге.

Минулого року на Рівненщині, наприклад, цією акцією скористалось більше 100 пар закоханих.

Крім цього, на учасників акції «Кохання поза часом - 2019» чекатимуть приємні сюрпризи і подарунки.

Цього разу для участі у Всеукраїнському заході в Рівненській області обрано 5 відділів державної реєстрації актів цивільного стану, працівники яких будуть чекати на закоханих з 8-ї до 24-ї години: Демидівський, Здолбунівський, Костопільський, Сарненський районні і Рівненський міський відділи ДРАЦС головного територіального управління юстиції у Рівненській області.

Крім цього, на учасників акції «Кохання поза часом - 2019» чекатимуть приємні сюрпризи і подарунки. До речі, решта відділів ДРАЦС області 14 лютого працюватимуть у звичному режимі за визначеним графіком.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel