Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Які вакансії затребувані на ринку праці?

Конструктивне спілкування.

Камінь-Каширська РДА.

Які вакансії затребувані на ринку праці?

Одним із пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості Камінь-Каширщини є налагодження і розширення співпраці з об’єднаними територіальними громадами

Для спільного вирішення питань  забезпечення розвитку громади та ринку праці, зайнятості їх жителів фахівцями Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, повідомляє сайт Камінь-Каширської РДА, здійснено виїзд в Гуто-Боровенську об’єднану територіальну громаду.

Заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Валентина Козік надала індивідуальні консультації щодо  послуг служби зайнятості, які сприяють успішному працевлаштуванню. Інформовано про умови реєстрації, перереєстрації безробітних, про наявні вакансії, які затребувані на ринку праці. Орієнтовано увагу на можливості зайняття підприємницькою діяльністю,  проходження професійного навчання, участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру, участі у заходах профорієнтаційного характеру, опанування додатковими навичками щодо ефективного ведення сільського господарства, що відповідатиме перспективам розвитку громади. Проінформовано про можливість використання новітніх он-лайн технологій та електронних сервісів служби зайнятості.

 Проінформовано про можливість використання новітніх он-лайн технологій та електронних сервісів служби зайнятості.

Провідний фахівець з профорієнтації Тетяна Стоцька провела профорієнтаційні заходи зі шкільною молоддю села Оленине. Проінформовано про важливість усвідомленого вибору майбутнього фаху, надано поради як правильно обрати професію,  можливість проходження тестування  за допомогою профорієнтаційного комплексного тесту «Моя професія». У процесі спілкування із фахівцем учні дізналися про актуальні та перспективні професії, яких помилок не слід допускати при виборі професії, як реалізувати власний потенціал, побудувати кар’єру.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Telegram Channel