Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На вибори пішов однофамілець Ю.Тимошенко

Юрій Тимошенко - мажоритарник. Його було обрано від Коломийського округу №88 за підтримки 29,32% голосів виборців.

Фото: Цензор.НЕТ.

Волинь-нова

На вибори пішов однофамілець Ю.Тимошенко

Нардеп Юрій Тимошенко, якого усунули з фракції «Народного фронту», подав документи до ЦВК

Про це депутат повідомив у Facebook, інформує Цензор.НЕТ.

«Друзі, повідомляю, що сьогодні вранці зареєструвався кандидатом у президенти України під порядковим номером 61. Мета, до якої йшов останні 30 років свого життя», - написав нардеп.

«А позаяк таких, яким би повірив на всі 100%, я для себе вже не бачу, то вирішив запропонувати всьому українському народові таке ж служіння, яке я надаю громаді свого округу як народний депутат», - продовжив Тимошенко.

«А позаяк таких, яким би повірив на всі 100%, я для себе вже не бачу, то вирішив запропонувати всьому українському народові таке ж служіння, яке я надаю громаді свого округу як народний депутат»

Юрій Тимошенко - мажоритарник. Його було обрано від Коломийського округу №88 за підтримки 29,32% голосів виборців. Його прізвище та ініціали повністю співпадають із прізвищем та ініціалами одного з лідерів президентських перегонів  - Юлією Володимирівною Тимошенко.

17 січня 2019 року фракція «Народного фрону» виключила Юрія Тимошенка із свого складу «за втрату зв'язку з депутатською фракцією, неодноразове порушення дисципліни, ігнорування рішень депутатської фракції, які стосуються важливих політичних та економічних питань».

Telegram Channel