Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Дивіться сьогодні ввечері: дух принцеси Діани привів відомих екстрасенсів у волинське село

Що насправді сталося з тілом Леді Ді та при чому тут звичайна сім'я з Волині - все це стане відомо вже сьогодні ввечері.

Фото: Таблоїд Волині.

Волинь-нова

Дивіться сьогодні ввечері: дух принцеси Діани привів відомих екстрасенсів у волинське село

Волинянка Тетяна Систалюк з селища Луків Волинської області звернулася за допомогою до екстрасенсів

Прем'єрний випуск містичного реаліті «Слідство ведуть екстрасенси» вийде сьогодні, 3 лютого, пише Таблоїд Волині. Кращі ясновидці країни - Хаял Алекперов, Олена Курилова та Анна Гальерс - проведуть одне з найзагадковіших розслідувань за всю історію проекту!

За розслідування цієї справи візьмуться одні з найсильніших експертів проекту з трьох країн: азербайджанський екстрасенс Хаял Алекперов, українська ясновидиця Олена Курилова та британський медіум Анна Гальерс.
За розслідування цієї справи візьмуться одні з найсильніших експертів проекту з трьох країн: азербайджанський екстрасенс Хаял Алекперов, українська ясновидиця Олена Курилова та британський медіум Анна Гальерс.

 Трійка екстрасенсів спробує розгадати таємницю смерті принцеси Діани. Що насправді сталося з тілом Леді Ді та при чому тут звичайна сім'я з Волині - все це стане відомо вже сьогодні ввечері. За допомогою до екстрасенсів звернеться Тетяна Систалюк з селища Луків Волинської області. Жінка впевнена, що в своєму житті вона встигла все: вийти заміж за коханого чоловіка, Богдана, разом побудувати будинок, купити автомобіль і народити трьох чарівних дітей - двох синів і дочку. Однак кожен день Тетяна прокидається з думкою про те, що скоро втратить своїх рідних.

Як тільки медіум почне працювати з фотографією сім'ї Тетяни, трапиться дивовижне - до Анни з'явиться дух принцеси Діани!

Жінка вважає, що її дітей і коханого на той світ хоче забрати покійний брат чоловіка, який за дивних обставин помер півроку тому. Більше того, після похорону покійний почав приходити уві сні до Богдана і кликати його на той світ... Незабаром чоловік Тетяни дійсно виявився на межі життя і смерті! Останньою краплею для сім'ї стало те, що брат Богдана прийшов уві сні і до старшого сина Тетяни, п'ятнадцятирічного Дениса. Після цього у дитини стався дивний напад. Крім того, уві сні дядько повідомив хлопчикові, що незабаром його не стане.

За розслідування цієї справи візьмуться одні з найсильніших експертів проекту з трьох країн: азербайджанський екстрасенс Хаял Алекперов, українська ясновидиця Олена Курилова та британський медіум Анна Гальерс. Як тільки медіум почне працювати з фотографією сім'ї Тетяни, трапиться дивовижне - до Анни з'явиться дух принцеси Діани!

– Вона сказала: «Та, кому ти хочеш допомогти, страждає через те, що і я!», – повідомила медіум.

Як відомо, принцеса Уельська загинула більше двадцяти років тому в результаті автокатастрофи в Парижі.

Не менш приголомшливим стане те, що уві сні до Хаяла Алекперову прийде дух болгарської ясновидиці Ванги, яка свого часу напророкувала смерть принцеси Діани!

Не менш приголомшливим стане те, що уві сні до Хаяла Алекперову прийде дух болгарської ясновидиці Ванги, яка свого часу напророкувала смерть принцеси Діани! «Вона приснилася мені вперше в житті! І сказала дивну фразу: «Розкрий таємницю маленької дівчинки! Її секрет несе смерть! », - відзначить Алекперов.

Як трактувати сон екстрасенса, про яку таємницю маленької дівчинки йдеться і як пов'язані історії принцеси Уельської і звичайної жінки з Волині – дізнаєтеся вже сьогодні о 19:00 на СТБ!

Telegram Channel