Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У США молодятам пропонують їстивні весільні букети

От тільки чи будуть охочі зловити такий букет?..

Фото: ВВС.

Волинь-нова

У США молодятам пропонують їстивні весільні букети

З'їсти свій весільний букет? Що за дурниця. Ви б ніколи цього не зробили, якщо ви, звісно, не комаха

Однак можна й передумати, якщо цей букетик їстівний - наприклад, із піци. Італійська мережа ресторанів у США вигадала ці чудернацькі букети для молодят, які забажали, аби під час весілля у повітрі панував аромат сиру.

Просто уявіть - тісто, помідори, сир і пепероні майстерно згорнули так, що все це нагадує квіткову композицію. І це ще не все… Є також бутоньєрки з піци, аби наречений міг також «закусити» весільним вбранням. Весільні аксесуари з піци були частиною акції ресторану, яка вже закінчилася - та людей це так вразило, що реакція у соцмережах досі не стихає.

Просто уявіть - тісто, помідори, сир і пепероні майстерно згорнули так, що все це нагадує квіткову композицію.

Користувачка Джені Янг так написала у Twitter: «Хоч хтось отримав весілля про яке я мріяла, коли мені було 12». Раян Флінн так відреагував на цю новину: «Я б розлучився і вдруге одружився, аби тільки це з'їсти». «Додайте це до списку речей, які я б зробив інакше, якби перероблював власне весілля», - написав Нейт Манзо.  «А весільна сукня - просто гігантська серветка?», - запитує Ізобель Карр.

Були й ті, яким такі букети не дуже сподобались. «Якщо хтось планує замовити весільні букети з піци, то моє запрошення загубиться десь у пошті», - написала користувач під ніком Девін.

Однак букети з піци - не найбільш дивний весільний аксесуар, який ми бачили. Кілька тижнів тому одна наречена знайшла спосіб як зручно сходити в туалет у масивній весільній сукні. Якщо ви не пережили цього жаху, уявіть, що на вас найважча і найпишніша сукня, яку ви коли-небудь одягали. Додайте до цього чудернацьку весільну білизну, з якою треба бути особливо обережним. І все це ви маєте носити цілий день, коли хвилювань і без того забагато.

Кілька тижнів тому одна наречена знайшла спосіб як зручно сходити в туалет у масивній весільній сукні.

Так от, жінка на ім'я Тіна надіслала своє рішення на сайт Ikea Hackers, яке потім з'явилося на сторінці Facebook Djsweeby. «Я вийшла заміж кілька тижнів тому у весільній сукні силуету «русалка» і дуже хвилювалася, що не впораюсь сама у туалеті», - написала вона. «Мій «помічник» коштує близько 70 пенсів, я купила його за день до весілля, витративши на це лише три хвилини».

...І похід у туалет весілля не зіпсує.
...І похід у туалет весілля не зіпсує.

 Дівчина взяла один з цих масивних синіх пакунків і вирізала дірку в нижній частині так, щоб вмістилися стегна. У день весілля вона заздалегідь залишила сумку в ванній кімнаті ресторану, де проходило святкування. У потрібний момент Тіна одягла сумку, натягнула ручки на плечі, і вуаля - була готова спорожнити свій сечовий міхур.

Ну то що... додають чи псують такі дрібниці романтику, запитує ВВС.

Telegram Channel