Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Сході впіймали пенсіонера з двома тротиловими шашками

Діду, воно Вам треба?!

ООС

На Сході впіймали пенсіонера з двома тротиловими шашками

Ймовірно, готувався терористичний акт

На лінії розмежування затримано чоловіка, що намагався провезти з тимчасово окупованої території вибухівку, повідомляє Операція об'єднаних сил.

На виконання рішення Командувача об'єднаних сил прикордонники продовжують боротьбу з незаконним переміщенням через лінію розмежування засобів терору. Сьогодні, завдяки оперативним діям прикордонників та співробітників СБУ в КПВВ «Гнутове», було припинено спробу незаконного переміщення тротилових шашок.

Не виключено, що таким чином проросійські найманці готують підґрунтя для можливих терористичних акцій.

62-річний мешканець Маріуполя вранці виїхав на тимчасово окуповану територію власним автомобілем та по обіді повертався з окупованого Новоазовська назад. Під час ретельного огляду його автомобіля офіцери відділу контррозвідки УВВБ «Донецько-Луганське» Держприкордонслужби та співробітники СБУ, що спільно діють в складі Об’єднаних сил, виявили приховані у спинці заднього сидіння дві тротилові шашки вагою 400 грам.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії. Водія та автомобіль затримано. З якою метою громадянин перевозив вибухівку з'ясовують правоохоронці. Не виключено, що таким чином проросійські найманці готують підґрунтя для можливих терористичних акцій.

Telegram Channel