Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
До Прилісненської дітвори приїхали патрульні

Головне для дітей - їхня безпека

Прилісненська громада

До Прилісненської дітвори приїхали патрульні

Представники патрульної поліції Волині та обласної бібліотеки для юнацтва вже вдруге завітали до Прилісненської громади. Цього разу до Загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с.Карасин. Тут 01 лютого 2019 року з дітьми були проведені бесіди на найбільш актуальні теми: «Булінг в дитячому середовищі», «Правила дорожнього руху та особиста безпека на дорозі»

Поліцейський роти № 4 Батальйону УПП у Волинській області Гапонюк Ігор розповів учням 1-4 класів про правила дорожнього руху для пішоходів. Він звернув особливу увагу на безпеку школярів у вечірній час. А головний бібліотекар Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Оксана Коба провела майстер-клас по виготовленню флікерів. Бібілотекарі Центальної бібліотеки Прилісненської сільської ради Світлана Хилюк і Людмила Дем’янович допомагали пані Оксані у проведенні майстер-класу. Діти робили світловідбиваючі брелоки у вигляді сердечок, автомобілів та дзвіночків, які вони зможуть носити на своїх ранцях. Учні не лише повторили правила поведінки на дорозі, а й навчилися самостійно турбуватися про свою безпеку.

Діти робили світловідбиваючі брелоки у вигляді сердечок, автомобілів та дзвіночків, які вони зможуть носити на своїх ранцях.

Інспектор із зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Волинській області Ткачук Роман розповів учням 5-9 класів про булінг, адже сьогодні серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, здійснюваного самими дітьми один над одним. Інспектор ознайомив молодь із поняттям булінгу, його видами та формами. Роман Ткачук доступно пояснив учням, як поводитись, коли вони потраплять у подібну ситуацію. Діти переглянули відео, у якому наочно продемонстровано, як потрібно реагувати на булінг.

Т.в.о. старшого інспектора прес-служби УПП у Волинській області Павлович Богдан здійснював фотофіксацію зустрічі. Дякуємо патрульній поліції Волині та обласній бібліотеці для дітей за співпрацю.

 
 
Telegram Channel