Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Біля  пункту  пропуску  «Доманове» білоруси «загубили» дитину

Інцидент біля державного кордону

www.pik.cn.ua

Біля пункту пропуску «Доманове» білоруси «загубили» дитину

До Ратнівського відділу поліції минулого четверга зателефонував громадянин Республіки Білорусь. Він поінформував про те, що в лісі під час зупинки пропав їхній дванадцятирічний супутник. Просив розшукати його

Інцидент трапився серед ночі, на міжнародній трасі сполученням Брест—Ковель, поблизу пункту пропуску «Доманове». На місце події відразу ж прибули правоохоронці.

Як з’ясувалося, група білорусів двома автівками їхала в Україну. Перетнувши кордон у Домановому, в лісі вони зупинилися у своїх потребах. Прогулявшись, рушили далі. Доїхали аж до села Копачівка, що в Рожищенському районі. І тільки тоді згадали, що з ними їде дванадцятирічний хлопчик на ім’я Григорій. Але в жодній з іномарок його не виявилось. Забили тривогу. За допомогою довелось негайно звернутися в Ратнівський відділ поліції. Пошуки поліцейських у тій окрузі були безрезультатними. Отож поїхали до пункту пропуску. Там, в одному з магазинів, пропажу й знайшли. Григорій преспокійно стояв і грівся, чекаючи, що родичі все-таки згадають про нього.

Доїхали аж до села Копачівка, що в Рожищенському районі. І тільки тоді згадали, що з ними їде дванадцятирічний хлопчик на ім’я Григорій.

Григорій же, зрозумівши, що на нічній лісовій дорозі залишився насамоті, не впав духом, а подався до пункту пропуску «Доманове»...

Іван КАПІТУЛА

Telegram Channel