Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Завершився обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт

Близько п’ятисот учнів наукових товариств області змагалися у 64 секціях

Волинська обласна Мала академія наук

Завершився обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт

Талановиті школярі захищали свої перші напрацювання, заявляючи про себе як про науковців, перед якими відкриваються широкі можливості досліджувати, аналізувати, конструювати, винаходити на благо людям

3 лютого 2019 року управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації, Волинською обласною Малою академією наук проведено третій тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів Волинського відділення Малої академії наук України. У конкурсі взяли участь близько п’ятисот учнів наукових товариств області, які змагалися у 64секціях 12 наукових відділень. Цього року вперше на конкурсі працювала секція кримсько-татарської гуманітаристики. П’ятнадцять слухачів підготували по 2 наукові роботи.

У конкурсі взяли участь близько п’ятисот учнів наукових товариств області, які змагалися у 64секціях 12 наукових відділень.

Талановиті школярі захищали свої перші напрацювання, заявляючи про себе як про науковців, перед якими відкриваються широкі можливості досліджувати, аналізувати, конструювати, винаходити на благо людям. Для того, щоб здобути перемогу конкурсанти мали продемонструвати найкращі результати в декількох етапах. До конкурсу-захисту учні працюють над своїми науковими дослідженнями, які подають на рецензування журі. Наступним кроком є оцінка рівня знань з базової дисципліни і завершальним етапом є публічний захист наукової роботи. Конкурсанти отримують основні засади проведення та реалізації наукового дослідження, які можуть перерости у стартапи. Також учні отримують навички публічних виступів, вміння обґрунтовано відстоювати власну точку зору та дебатувати. Приємно дивували членів журі юні науковці майстерністю постановки запитань та глибиною відповідей, обізнаністю з тем наукових робіт інших учасників.

Джерело: Волинська обласна Мала академія наук
Telegram Channel