Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
В Турійському районі згоріла фура

Вогонь знищив кабіну водія.

vl.dsns.gov.ua

В Турійському районі згоріла фура

Загалом учора на Волині трапилося 8 пожеж

Вночі о 00:47 у місті Любомлі на вулиці Залізничній на господарському подвір’ї через необережне поводження з вогнем зайнявся тирсобрикет. Рятувальники, які оперативно прибули на місце виклику вже за 6 хвилин ліквідували пожежу. Вогонь встиг знищити лише 1м куб. твердого палива.

З цієї ж причини трапилися ще дві пожежі: у селищі Ратне, де у дерев’яній господарській будівлі згоріли  дрова, покрівля та стіни, а також у селищі Іваничі, де у такій же споруді вогонь встиг знищити стіни та дрова. 

Пожежі виникли через необережне поводження з вогнем громадян, коротке замикання електромережі та порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Крім цього, о 2:15 через коротке замикання електромережі у квартирі двоповерхового будинку на вулиці Хурсенка, що у місті Луцьку, трапилася пожежа, яку о 2:23 загасили  працівники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька. У трикімнатній квартирі вогонь стиг пошкодити лише диван.

О 14:45 у селі Жабка Ківерцівського району на дачному масиві Мічурінець виникла пожежа у цегляній  житловій будівлі, яку вже о 15:10 локалізували, а о 15:30 ліквідували працівники луцької та ківерцівської державних пожежно-рятувальних частин. Вогнем знищено 50 м2 покрівлі, 6 м2 перекриття, речі домашнього вжитку, оргтехніку, пошкоджено 12 м2 стіни, 14 м2 перекриття.

О 16:40 виникла пожежа в обласному центрі на проспекті Соборності,33. Тут на кухні у двокімнатній житловій квартирі, що на другому поверсі цегляного дев’ятиповерхового житлового будинку, вогонь знищив холодильник, пошкодив 1 метр підлоги. Завдяки оперативності луцьких рятувальників, які вже за три хвилини локалізували, а ще за 6 хвилин ліквідували вогонь, вдалося врятувати від знищення квартиру.

О 11:39 на трасі Ковель-Львів поблизу села Соловичі Турійського району загорівся  вантажний автомобіль.  Співробітники 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини локалізували пожежу о 11:46, ліквідували о 11:55.

Ще одна пожежа у селі Марковичі Горохівського району трапилася у дерев’яній будівлі через недолік конструкції і порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.  Від вогню житловий будинок врятували працівники  місцевої пожежної команди селища Мар’янівка та працівники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Горохова. Вогонь встиг знищити лише 3 м2 перекриття споруди.

Пожежі виникли через необережне поводження з вогнем громадян, коротке замикання електромережі та порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

Джерело: Управління ДСНС України у Волинській області.
Telegram Channel