Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Любешові об’єднали роботу екологи та бібліотекарі

Дітям провели інформаційно-екологічну віртуальну екскурсію

Національний парк  «Прип’ять-Стохід»

У Любешові об’єднали роботу екологи та бібліотекарі

З 2 по 15 лютого в рамках Всесвітнього дня водно-болотних угідь бібліотека для дітей Публічної бібліотеки Любешівської селищної ради спільно з національним природним парком «Прип’ять-Стохід» організували для всіх користувачів бібліотеки постійно діючу екологічну виставку «Водно-болотні угіддя допомагають нам» з матеріалами якої маєте можливість ознайомитись у бібліотеці

Як інформує у  «Фейсбуці» Національний парк  «Прип’ять-Стохід», виставка об’єднала роботу екологів та бібліотекарів, оскільки тут представленні наукові та екологічні доробки працівників парку та цікаві статті про мешканців боліт у художніх творах та періодичних виданнях.

В ході мандрівки учасники показали хороші знання про тваринний світ нашого регіону.

Сьогодні для молодших школярів активних користувачів бібліотеки для дітей працівниками відділу екологічної освіти національного парку була проведена інформаційно-екологічна віртуальна екскурсія по водно-болотних угіддях парку. Діти ознайомились із багатим різноманіттям рослин. Зацікавились рідкісними рослинами, почули про комахоїдні рослинки… Також найактивніші природолюби за правильні відповіді у вікторині отримали брошурки про рослинний світ парку. В ході мандрівки учасники показали хороші знання про тваринний світ нашого регіону. З великим інтересом взяли участь в екологічній грі «Знайди слід тварин». А на завершення заходу всі присутні склали емблему НПП «Прип’ять-Стохід» з пазлів де зображено синицю білу та щитолисника. Такі заходи об’єднують і згуртовують роботу працівників різних установ у пізнанні, вивченні та збереженні цінних природних екосистем.

Telegram Channel