Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Україною шириться флешмоб на підтримку українських моряків (Фото)

«Операція кораблик».

Фото з сторінки Елена Коломиец.

Україною шириться флешмоб на підтримку українських моряків (Фото)

В українських містах та за кордоном небайдужі люди продовжують долучатись до флешмобу «Операція кораблик»

Це безстрокова акція на підтримку військовополонених моряків. Жовто-блакитні кораблики складають школярі, артисти, митці, військовослужбовці та небайдужі люди, хто хоче підтримати полонених українців та вимагають найшвидшого їх звільнення. 

Жовто-блакитні кораблики складають школярі, артисти, митці, військовослужбовці та небайдужі люди, хто хоче підтримати полонених українців та вимагають найшвидшого їх звільнення. 

Дітки школи І-ІІІ ступенів № 231 Оболонського району міста Києва 1-Г класу виготовили жовто-блакитні кораблики з прізвищами моряків, тим самим висловлюючи їм свою підтримку.

Українські моряки - це справжній приклад мужності, патріотизму, стійкості духу та героїзму для наших дітей. В. О. Сухомлинський вважав, що виховувати справжнього громадянина своєї країни треба починати ще з дитинства. Дитина пізнає світ не лише розумом, а й серцем – написала Елена Коломиец.

Наш клас підтримує кожного з 24-х воїнів, бо знає, що їм так потрібна наша підтримка! Ми показуємо рідним і близьким моряків, що ми пам'ятаємо про них кожного дня!

 
 
 
 

 І тут ні сліз, ні відчаю не треба,
І тут не треба страху і ниття-
Живе лиш той, хто не живе для себе,
Хто для других виборює життя.
В. Симоненко

Telegram Channel