Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
76-річний ковельчанин і в будень і в свято виходить на щоденну пробіжку (Відео)

Доки бігаю — житиму!

Ковельська районна рада

76-річний ковельчанин і в будень і в свято виходить на щоденну пробіжку (Відео)

Бігатиму - житиму, житиму - бігатиму - девіз Олександра Майданського

Ветеран спортивного руху Ковельщини Олександр Майданський завітав до районної ради. Незважаючи на свій вік Олександр Іванович завжди сповнений життєвою енергією, оптимізмом і новими спортивними задумами. Бігатиму - житиму, житиму - бігатиму, ось такий девіз активіста. 

Окрім спорту Олександр Іванович пропагує те з чим нерозривно пов'язане життя кожного спортсмена - вімова від шкідливих звичок, розумне поєднання праці, відпочинку та сну, раціональне харчування. Саме на таку тематику невтомний фізкультурник часто спілкується з підростаючим поколінням. Зазначимо, що перетнувши 70-річний життєвий рубіж, Олександр Іванович став спортивним багатоборцем: окрім бігу залюбки грає в футбол. Під керівництвом заслуженого тренера України Валерія Дружиновича займається в тренажерному залі та мріє про особистий рекорд у жимі штанги. А ще він — учасник різноманітних марафонських пробігів та спортивних шоу.

Окрім спорту Олександр Іванович пропагує те з чим нерозривно пов'язане життя кожного спортсмена - вімова від шкідливих звичок, розумне поєднання праці, відпочинку та сну, раціональне харчування.

До речі сам Олександр Майданський родом із села Майдан, що в Ковельському районі.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.  Тож, хочеться побажати Олександру Майданському, щоб і надалі фізична культура і спорт були  союзниками життя, та приносили  радість і енергію, відчуття вічної молодості.

 

Джерело: Ковельська районна рада
Telegram Channel