Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рожищенський районний інклюзивно-ресурсний центр шукає педагогів

В інклюзивному центрі створено гарні умови для дітей.

voladm.gov.ua

Рожищенський районний інклюзивно-ресурсний центр шукає педагогів

В установі відкрито дві вакансії

Про це йдеться на сайті Рожищенської районної ради. Рожищенський районний інклюзивно-ресурсний центр розташований в селищі Дубище за адресою вул.Зелена, 49.

Конкурсний добір оголошено на заміщення  вакантних посад педагогічних працівників: вчителя-олігофренопедагога та  вчителя-реабілітолога.Умови оплати праці обіцяють згідно штатного розпису установи.

Від кандидатів вимагають вищу педагогічну освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», за спеціалізацією  олігофренопедагог, вчитель-реабілітолог. Також необхідно мати стаж роботи за фахом не менше трьох років.

Конкурсний добір оголошено на заміщення  вакантних посад педагогічних працівників: вчителя-олігофренопедагога та  вчителя-реабілітолога. 

Для участі у конкурсі треба подати письмову заяву про участь в конкурсі; копію паспорта громадянина України; мотиваційний лист; копію(копії) документа (документів) про освіту; заповнену особова картка форми П-2ДС та автобіографію; фотокартку розміром 6*4см; згоду на збір та обробку персональних даних; копію трудової книжки та копію військового квитка (для військовослужбовців або  військовозобов’язаних).

Документи приймають до 20 лютого. Конкурс відбудеться 22 лютого о 10 год. в інклюзивно-ресурсному центрі. Під час проведення конкурсу  кандидати проходять співбесіду.

За додатковою  інформацією про конкурс звертатися до Потрапелюк Нелі Антонівни за тел. 0954700096 або писати на електронну пошту: [email protected]

Telegram Channel