Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рівнян запрошують до війська під акомпанемент оркестру

Надалі такі заходи військові планують проводити двічі місяць у Рівному і районних центрах області.

Валентин Ставський

Рівнян запрошують до війська під акомпанемент оркестру

В місті за участі військовослужбовців обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки проведено інформаційну акцію, спрямовану на популяризацію військової служби за контрактом. Музичну підтримку заходу здійснював військовий оркестр оперативного командування «Захід»

На майдані Незалежності в центрі Рівного було розгорнуто палатку, де прохожих знайомили з умовами прийому та особливостями військової служби за контрактом у Збройних Силах України.

Уже сьогодні маємо кілька потенційних контрактників.

Відвідувачів, особливо молодь цікавили питання підняття грошового забезпечення, можливість проходити службу в Рівному та області, відрядження в район ООС та пільги, гарантовані державою учасникам бойових дій. Кожен із присутніх отримав вичерпну відповідь і в додаток календар і плакат із символікою українського війська.

– З метою активізації заходів рекламування та популяризації Збройних Сил України представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки всіх рівнів виконують це важливе завдання в людних місцях, – говорить начальник відділу рекрутингу та комплектування Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Вадим Бусигін. Крім цього, агітаційні бригади працюватимуть за окремим планом у навчальних закладах, де молодь здобуває вищу та середню спеціальну освіту. Кожна така акція має позитивний результат. Уже сьогодні маємо кілька потенційних контрактників.

Валентин Ставський.

Telegram Channel