Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині побільшало магістрів культурології, образотворчого та музичного мистецтв (Фото, відео)

Магістрам СНУ вручили дипломи.

СНУ ім. Лесі Українки

На Волині побільшало магістрів культурології, образотворчого та музичного мистецтв (Фото, відео)

У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки розпочали вручення дипломів випускникам-магістрам. Першими свої дипломи отримали студенти факультету культури і мистецтв

Привітати випускників за другим магістерським освітнім рівнем спеціальностей «Культурологія», «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» та «Музичне мистецтво» прийшли друзі, рідні та викладачі.

 
 

 З напутніми словами до студентства звернулися доктор архітектури, професор, завідувач кафедри образотворчого мистецтва Олександр Лесик, кандидат філософських наук, доцент кафедри культурології та хореографічного мистецтва Сергій Возняк, кандидат мистецтвознавства, доцент, завідувач кафедри історії, теорії мистецтв та виконавства Лариса Ігнатова та в.о. декана факультету Віталій Охманюк. Вони щиро вітали своїх студентів, пригадуючи їхні успіхи у навчанні, творчості, давали настанови, аби молодь і далі активно використовувала набуті в університеті знання та навички, знайшла та реалізувала себе в житті.

 

 Під оплески друзів і рідних Віталій Охманюк вручив дипломи 53 магістрам, 22 з яких – із відзнакою.

 

Джерело: Відділ зв’язків із громадськістю СНУ ім. Лесі Українки
Telegram Channel