Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Для учнів Луцької школи № 15 провели ознайомлення з правилами вибору професії

Найвідповідальніший вибір – це вибір майбутньої професії.

lutskrada.gov.ua

Для учнів Луцької школи № 15 провели ознайомлення з правилами вибору професії

Для учнів 9 класу КЗ "Луцька загальноосвітня школа I-III ступенів №15 Луцької міської ради" проведено профорієнтаційний урок

Жанна Хаймик, заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Луцького міського центру зайнятості знайомила школярів з найважливішими правилами вибору професії, навчальними  закладами області та центрами професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, поняттями «ринок праці», «актуальні професії», «класифікатор професій», з послугами служби зайнятості, інформує Луцька міська рада з посиланням на Луцький міський центр зайнятості.

Учні опрацювали формулу «ХОЧУ-МОЖУ-ТРЕБА», Компас актуальних професій та переглянули анімаційні відеоролики про професії. 

Обговорено класифікацію професій за предметом та характером праці. Учні опрацювали формулу «ХОЧУ-МОЖУ-ТРЕБА», Компас актуальних професій та переглянули анімаційні відеоролики про професії.

Фахівці служби зайнятості переконані, що вчасно отримана інформація допоможе молоді правильно зробити найголовніший, найвідповідальніший вибір – це вибір майбутньої  професії

Telegram Channel