Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Бажання вчитися з'являється завдяки вчителям, вважає луцька школярка

Юна мисткиня, активна у міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Фото з архіву Ангеліни Гріднєвої

Бажання вчитися з'являється завдяки вчителям, вважає луцька школярка

У цьому просто переконана учениця 11-Б класу Луцької ЗОШ № 23 Ангеліна Гріднєва (на фото), яка з повагою згадує першу вчительку Лідію Мефодіївну Чупун.

А ще у першому класі у неї проявився хист до малювання і мама відвела її на гурток образотворчого мистецтва у Палац учнівської молоді. Там за допомогою та підтримкою Петра Андрієвського реалізовувалася юна художниця. А шкільна вчителька малювання Ольга Янчук допомогла Ангеліні відкрити першу персональну виставку в рідній школі.

Юна мисткиня, активна у міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, здобула друге місце у Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» за роботу «Свобода й незалежність України на крилах воїнів–рятівників» у 2017–му, стала лауреатом 20–ої Міжнародної виставки дитячих малюнків «Природа очима дітей» у 2018–му і виборола стипендію Луцької міської ради.

У 2017–му, стала лауреатом 20–ої Міжнародної виставки дитячих малюнків «Природа очима дітей» у 2018–му і виборола стипендію Луцької міської ради.

Проте не тільки образотворче мистецтво вабить школярку, а й математика, завдяки педагогам Зінаїді Гвоздецькій та Сергієві Сахніку.

Та вже в минулому участь в олімпіадах, захист наукової роботи з математики, а тепер – підготовка до ЗНО, адже дівчина планує вступати до Київського національного університету будівництва й архітектури. Для цього їй знадобиться креслення, яке, на жаль, зараз не вивчається у школі. Доводиться займатися з репетитором, від якого ми й дізналися про талановиту школярку.

Володимир Розумець, учитель математики і креслення, відмінник народної освіти України бажає й іншим школярам, щоб наполегливо йшли до мети, сумлінно здобували знання, які знадобляться при виборі професії. 

 

 

Telegram Channel