Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
В Іваничівському районі п’яний водій збив жінку

Внаслідок ДТП жінка потрапила в реанімацію.

censor.net.ua

В Іваничівському районі п’яний водій збив жінку

Легковик «Богдан 211010» наїхав на жінку на автодорозі «Ковель-Жовква» поблизу села Литовеж

За кермом легковика перебував 30-річний житель Іваничівського району. Керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, водій допустив наїзд на 35-річну жінку, яка рухалася обабіч дороги у попутному напрямку, інформує ГУ НП у Волинській області. Внаслідок автопригоди волинянка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.

Внаслідок автопригоди волинянка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні. 

Цього ж дня, на вулиці у селі Римачі Любомльського району 45-річний житель райцентру, керуючи автомобілем  «Peugeot Expert», збив 29-річного жителя цього ж району, який раптово вибіг на проїжджу частину. У результаті ДТП чоловік травмувався, його також госпіталізували.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Telegram Channel