Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Фахівцям Пенсійного фонду Волині розповіли про булінг

Працівники юстиції розповіли присутнім про реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

Головне територіальне управління юстиції у Волинській області

Фахівцям Пенсійного фонду Волині розповіли про булінг

Юристи також поінформували про реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та новації Міністерства юстиції України

Працівники відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Волинській області Інною Малашевською та Ольгою Голютою провели правове інформування трудового колективу Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області.

Працівники юстиції розповіли присутнім про реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО!» на теренах Волинського краю та новації Міністерства юстиції України.

Особливу увагу юристи зосередили на понятті «булінг», адже в Україні з 4 по 17 лютого проходить нова кампанія проекту #СтопБулінг!

Особливу увагу юристи зосередили на понятті «булінг», адже в Україні з 4 по 17 лютого проходить нова кампанія проекту #СтопБулінг! Мета кампанії – роз’яснити положення Закону України «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України про протидію булінгу (цькуванню)», види, відповідальність за вчинення булінгу, механізми реагування на випадки булінгу і захист постраждалих осіб.

Нагадаємо, що Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області є надійним партнером управління юстиції у реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та разом з підпорядкованими структурними підрозділами Пенсійного фонду проводить ряд заходів в рамках проекту, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції.

Telegram Channel