Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Шацьку лучанин розвішував політичну рекламу в заборонених місцях

Поліція Волині закликає громадян про всі факти правопорушень виборчого законодавства повідомляти на оперативну лінію «102».

tyzhden.ua

У Шацьку лучанин розвішував політичну рекламу в заборонених місцях

За це чоловік заплатить 300 гривень штрафу

Учора у райцентрі Шацьк співробітники поліції за порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами у заборонених законом місцях склали на лучанина адміністративний протокол за ст. 212-14 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Протокол направили на розгляд до суду.

Правопорушнику доведеться сплатити в дохід держави понад 300 грн.

Шацький районний суд визнав волинянина винним у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст. 212-14 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу. Правопорушнику доведеться сплатити в дохід держави понад 300 грн.

Станом на сьогодні, у поліції Волині зареєстровано 47 повідомлень щодо можливого порушення виборчого законодавства. Більшість із них стосуються можливих порушень проведення передвиборної агітації, принципу рівного виборчого права,  а також підкупу виборців. За результатами перевірки правоохоронці склали на громадян шість адміністративних протоколів.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel