Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Рівненщині злапали сільського голову-хабарюгу (фото)

Де ж твоя совість, чоловіче?!

Національна поліція України

На Рівненщині злапали сільського голову-хабарюгу (фото)

Саме поклав до кишені 700 доларів неправомірної вигоди

Оперативники управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції було задокументовано корупційну діяльність сільського голови. За дозвіл на розміщення об’єктів реклами на території села посадовець вимагав від суб’єкта господарювання 1 400 доларів США неправомірної вигоди, повідомляє Управління захисту економіки в Рівненській області.

На підставі зібраних матеріалів слідчим управлінням ГУНП в Рівненській області було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статтею 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. 

Правоохоронці вилучили 700 доларів США.

Сьогодні, 14 лютого, оперативники управління захисту економіки та слідчі ГУНП в Рівненській області під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області затримали сільського голову під час отримання частини вказаної ним суми. Правоохоронці вилучили 700 доларів США.

Наразі проводяться слідчі дії. 

За вчинення кримінального правопорушення передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Telegram Channel