Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Камені-Каширському не знайшлося землі під пам’ятний знак учасникам російсько-української війни

Ветерани війни кажуть, що, попри неодноразові звернення, влада так і не спромоглась виділити їм землю під пам'ятник.

Фото із сайту Ірини Констанкевич.

Волинь-нова

У Камені-Каширському не знайшлося землі під пам’ятний знак учасникам російсько-української війни

П'ятий рік поспіль тисячі хлопців відстоюють цілісність і незалежність нашої країни на Сході. Захищають із жовто-блакитним прапором в руках. Ціною власного життя і здоров'я. Однак, повертаючись до цивільного життя вони сам на сам залишаються зі своїми проблемами

Виділення земельних ділянок, лікування, соціально-психологічна реабілітація – все обіцяне державою так і залишається лише на папері. А інколи навіть найменші прохання наших героїв залишаються поза увагою влади.

Під час нещодавнього візиту народного депутата Ірини Констанкевич  звернувся заступник голови громадської організації Камінь-Каширського району «Побратим» учасник бойових дій Валентин Мельник 

Під час нещодавнього візиту народного депутата Ірини Констанкевич  звернувся заступник голови громадської організації Камінь-Каширського району «Побратим» учасник бойових дій Валентин Мельник з проханням посприяти у виділення землі для пам’ятного знаку учасникам АТО. Чоловік нарікає, що вже кілька разів зверталися до міської влади, однак місця для встановлення так і не знайшлося.

Це неабияк обурило Ірину Констанкевич, вона відразу ж спрямувала відповідний депутатський запит на адресу місцевих владців та пообіцяла тримати це питання на особистому контролі, йдеться на сайті народного депутата.

Ірина Констанкевич спрямувала депутатський запит на адресу місцевих владців.
Ірина Констанкевич спрямувала депутатський запит на адресу місцевих владців.

 

Telegram Channel