Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку ЦНАПі пошлюбилось 5 пар

«Шлюб у скорочені строки» дає змогу поєднати долі у день подачі заяви.

Фото: Луцький ЦНАП.

Волинь-нова

У Луцьку ЦНАПі пошлюбилось 5 пар

Дійство відбулось в рамках проекту «Шлюб у скорочені строки»

Вже стало традицією у департаменті ЦНАП у місті Луцьку поєднувати серця закоханих пар в особливий день – День Святого Валентина, повідомляється на сторінці ЦНАПу у Фейсбуці.

В рамках святкування подружні пари отримали «картку клієнта» на позачергове обслуговування на будь-яку адміністративну послугу.

Другий рік поспіль у рамках пілотного проекту «Шлюб у скорочені строки» відразу п’ять пар поєднали серця у стінах департаменту, який подарував молодятам святкову атмосферу, що підтримувала жива музика на духовному музичному інструменті «Най», багато приємних сюрпризів та можливість подати документи на оформлення паспорта громадянина України у зв’язку зі зміною прізвища відразу після отримання свідоцтва про шлюб. В рамках святкування подружні пари отримали «картку клієнта» на позачергове обслуговування на будь-яку адміністративну послугу.
Для усіх, хто знайшов своє затишне містечко, аби поєднати серця у стінах департаменту, чекала святкова фотозона. Закохані мали можливість зафіксувати яскраві моменти, переповнені емоції на фото. 
 

Telegram Channel