Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Любешові наводять лад із землею

Підприємці з розумінням поставились до пропозиції селищного голови.

Любешівська ОТГ

У Любешові наводять лад із землею

Селищний голова Олег Кух зустрівся з підприємцями Любешова, які придбали об’єкти нерухомості на території колишнього райоб’єднання «Родючість», комбікормового заводу та паливного складу, щоб обговорити питання землекористування

В роботі детальний план території загальною площею понад 10 гектарів. Підприємці з розумінням поставились до пропозиції селищного голови, аби  вся земельна ділянка була  належно розпланована, благоустроєна, без окремих наділів. Адже, як показує практика, потім ці земельні клаптики не використовуватимуться, а подекуди перетворюються на смітники. Окрім цього, за них відсутні надходження до бюджету, розповідається на сайті ОТГ.

   Ці земельні клаптики не використовуватимуться, а подекуди перетворюються на смітники.   

Остаточний варіант детального плану території, який передбачатиме 2 вільні від забудови земельні ділянки для продажу на земельних торгах, буде винесено на  розгляд громадськості.

  Вирішення усіх питань з підприємцями дасть можливість належним чином оформити право власності або оренди на землю, поліпшить благоустрій, забезпечить  належні надходження до  бюджету об’єднаної територіальної громади.

Telegram Channel