Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Досвідом роботи ділились вчителі музики та образотворчого мистецтва

Тепло зустріли виступ камерного оркестру «Квінта» 

Ковельська міська рада

Досвідом роботи ділились вчителі музики та образотворчого мистецтва

На базі Ковельського ЗЗСО №8 відбувся міський семінар вчителів художньо-естетичного напрямку. Його учасників привітав та розповів про здобутки свого закладу його директор Василь Шворак

Вчителі образотворчого мистецтва взяли активну участь у творчій майстерні «Зимовий букет»,  яку підготувала  їх колега Алла Кузьмук.

Для викладачів музичного мистецтва майстер-клас «Імпровізація. Ритм» організувала Алла Юхимчук.

Особливо тепло всі зустрічали   виступ камерного оркестру «Квінта».

Далі вони завітали у школу мистецтв. Їх там гостинно зустрів  директор  Андрій  Мигуля. Він розповів про заклад, провів екскурсію. Далі слово взяли викладачі Олена Дідух та Альона  Власюк, які поділилися досвідом роботи  щодо мистецького розвитку дітей в системі інклюзивної освіти. Світлана Вавриш запросила у мистецьку світлицю «Творчий шлях Мирослава Скорика».

Для учасників семінару представлено  творчу програму  учнів та викладачів школи. Особливо тепло всі зустрічали   виступ камерного оркестру «Квінта»  (керівник Тетяна  Корнєва).

У семінарі взяли участь директор ЗПО «Ковельський Палац учнівської молоді імені Івана Франка» Тетяна Середюк та директор інклюзивно-ресурсного центру Галина Пекарчук.

На завершення учасники  активно обговорили окремі аспекти роботи та першочергові завдання діяльності вчителя художньо-естетичного спрямування.

Джерело: Ковельська міська рада
Telegram Channel