Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Байківці розпрощалися з московською церквою

Волинь-нова

Байківці розпрощалися з московською церквою

Парафія Казанської ікони Божої Матері с.Байківці Ковельського району вирішила перейти з Московського Патріархату до Київської Митрополії Православної Церкви України

Напередодні було проведено опитування,яке засвідчило,що 66 підписів за Українську Церкву.У загальних зборах,які відбулися цього дня, взяло участь 40 парафіян,з них 36 проголосували за Православну Церкву України,проти не було ,а інші не брали участі в голосуванні .Рішення прийнято одноголосно -Українській Церкві в Байківцях бути! 13 лютого, згідно прохання,релігійна громада була прийнята в клір Волинської єпархії,а настоятелем призначено ієрея Володимира Семенюка(душпастиря з сіл - Радошина і Битня).

На свято Стрітення відбулося перше Богослужіння українською мовою,яке з благословіння районного декана протоієрея Іоана Бониса - відслужив священик з Голоб о.Андрій Сех.

На свято Стрітення відбулося перше Богослужіння українською мовою,яке з благословіння районного декана протоієрея Іоана Бониса - відслужив священик з Голоб о.Андрій Сех. Село невеличке,але згуртуване і дружнє,а про таких промовляє Біблія:"Не бійся,мала черідко,Господь з тобою!"Слава Богу за все!

Джерело: изация не удалась Не удается авторизовать расширение автоматически. Для продолжения показа баннеров перейдите по ссылке Facebook Пошук Мирослава Головна Створити 3 Запити на дружбу Повідомлення 98 Сповіщення Налаштування облікового запису Ковельський р
Telegram Channel