Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Брехлива СМС «потягнула» на 42 тисячі гривень!

Будьте обачними!

Internet.UA.

Брехлива СМС «потягнула» на 42 тисячі гривень!

«Ви виграли автомобіль!» - саме таке повідомлення отримав днями 22-річний чоловік. «Щасливця» не збентежив навіть той факт, що за виграш треба спочатку заплатити чималу суму, а вже потім забрати машину

Як розповідає портал ІnternetUA, виконавши всі умови «організаторів акції», потерпілий не тільки не дочекалася автомобіля, а й втратив понад 42 тисячі гривень.

 Невідома дівчина, яка йому відповіла, розповіла умови отримання «призу».

Потім франківець звернувся із заявою до поліції, що невідомі обманом заволоділи його грошами. З’ясувалося, що потерпілому надійшло повідомлення про те, що він виграв автомобіль «КІА». Зрадівший, хлопець передзвонив за вказаним номером, повідомляє ГУ НП в Івано-Франківській області.

Невідома дівчина, яка йому відповіла, розповіла умови отримання «призу». За її словами, необхідно було перерахувати один відсоток від вартості авто. Франківець так і вчинив, та коли через термінал відправив останній платіж, «організатори акції» перестали виходити на зв’язок. Тільки тоді постраждалий зрозумів, що це була шахрайська пастка і ніякого розіграшу в реальності не існує.

Telegram Channel