Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Визначили переможців фестивалю «Веселі старти» серед камінь-каширської дітвори

Змагалося 26 команд

Громада Раків Ліс

Визначили переможців фестивалю «Веселі старти» серед камінь-каширської дітвори

Перший етап міськ-районного Фестивалю «Веселі старти», в якому взяло участь загалом 26 команд,визначив вісімку найсильніших,які,в свою чергу,виборювали сьогодні в рамках Другого етапу,дві путівки на Фінал обласного Фестивалю

В п’яти вправах змагались команди: «Великий Обзир», «Видерта», «Брониця»,»Раків Ліс», «Сошичне», «Воєгоща» та НВК№1 і НВК№2 міста Каменя-Каширського. Власне, саме трійка найсильніших й замкнула перелік команд-учасниць і саме вони будуть відстоювати честь району на обласному Фестивалі «Веселі старти», що відбудеться найближчої суботи в місті Володимирі-Волинському.

Саме трійка найсильніших й замкнула перелік команд-учасниць і саме вони будуть відстоювати честь району на обласному Фестивалі «Веселі старти», що відбудеться найближчої суботи в місті Володимирі-Волинському.

Всі команди отримали грамоти і кубки за відповідно-зайняті місця,а учасники команд-призерів - індивідуальні дипломи та медалі від Камінь-Каширського МЦ ФЗН «Спорт для всіх» та відділу освіти, молоді та спорту Камінь-Каширської РДА. Тож побажаємо нашим юним спортсменам перемог на обласних стартах.

Джерело: Громада Раків Ліс
Telegram Channel