Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Прем’єр-міністром для Зеленського-президента Коломойський зробить… Ігоря Палицю?

Ігор Палиця перебереться у Київ?

Фото: Волинь-нова.

Волинь-нова

Прем’єр-міністром для Зеленського-президента Коломойський зробить… Ігоря Палицю?

Про таку ймовірність повідомляє відома журналістка Соня Кошкіна

Про це пише Главком з посиланням на допис Кошкіної у Телеграмі. Журналістка розповіла про святкування Дня народження Ігоря Коломойського 13 лютого, на яке приїхало багато відомих українців. «У перший до іменинника прибуло чимало гостей. Загальною кількістю близько 130. І навіть Сергій Льовочкін… Очно вони востаннє давненько так спілкувалися - ще до всього, мало не в 2013-му. І ось приїзд Тетяни Бахтєєвої мене ще здивував», - написала вона у своєму Телеграмі.

Відразу два моїх джерела з числа гостей стверджують, що чули тости на честь майбутнього прем'єр-міністра ... Ігоря Палиці.

Кошкіна стверджує, що другий день гуляли в Тель-Авіві, в узбецькому ресторані. «Відразу два моїх джерела з числа гостей стверджують, що чули тости на честь майбутнього прем'єр-міністра ... Ігоря Палиці. Але сам Ігор Валерійович говорить, що це не так. Ок. Ну, хто я, щоб не вірити імениннику?» - відзначила вона.
Крім того, на питання у Facebook чи виступав на святі кандидат у президенти Володимир Зеленський, вона відповіла так: «З трьох разів здогадайтеся».

Telegram Channel