Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
3 дні на острові. Посеред міста!

Організатори обіцяють багато цікавого.

Vgorode.ua.

3 дні на острові. Посеред міста!

2-4 серпня у Дніпрі відбудеться перший музичний фестиваль «БеzViz». Для його проведення обрали унікальну локацію — Монастирський острів. Вперше в Україні така подія відбуватиметься на острові в центрі міста

«Фестиваль «БеzViz» — це унікальний для Дніпра захід, який організовано завдяки співпраці міжнародного благодійного фонду «Культурна столиця» і фестивалю «Файне Місто». Головна ідея — влаштувати містянам і гостям Дніпра триденну відпустку з хорошою музикою, елементами культури інших країн і розвагами» — зазначив директор фестивалю Вадим Гефтер. Про це розповідає портал Vgorode.ua.

«БеzViz» — перший в Україні крос-культурний фестиваль. Серед розваг заплановані майстер-класи, конкурси, ігрові зони, фуд-корти, ринок здорової їжі, кафе, водні бари, пляж і лаундж-зони.

«Ми не прив'язуємося до одного музичного жанру: прозвучать і поп, і легкий рок, і електронна музика. Завдяки цьому фестиваль буде цікавий дорослим, молоді та підійде для сімейного відпочинку. Приїдуть як вітчизняні виконавці, так і зарубіжні. Молоді таланти також зможуть проявити себе на фестивалі, якщо вони будуть вписуватися в формат «БеzViz», — повідомив PR-директор фестивалю Сергій Черпаків.

 «Ще одна особливість заходу — водний трансфер. Потрапити на фестиваль можна буде пішки, через понтонний міст, або на водному таксі...»

На фестивалі працюватиме закрите наметове містечко. Пройти до нього можна буде лише за спеціальним пропуску, який продається окремо... Кемпінг розрахований на 1,5 тисячі місць, однак організатори запевняють, що за необхідності зможуть збільшити їх кількість.

«Ще одна особливість заходу — водний трансфер. Потрапити на фестиваль можна буде пішки, через понтонний міст, або на водному таксі... Завдяки тому, що на фестивалі буде все необхідне гості зможуть заїхати на острів на усі три дні», — розповіла арт-директор фестивалю «БеzViz» Марія Гусєва.

Квитки на музичний фестиваль «БеzViz» вже скоро з'являться у продажу. Стартова ціна — 500 грн за два дні, 3 і 4 серпня. 2 серпня вхід буде вільний — такий подарунок глядачам роблять організатори. За їх словами, з оголошенням зірок вартість квитка буде рости.

Telegram Channel