Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Учителька із Деревка зібрала у Луцьку 170 учителів з усіх куточків України

170 учителів з 21 області.

фото з сторінки "Віппо Волинь"

Учителька із Деревка зібрала у Луцьку 170 учителів з усіх куточків України

У Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулась регіональна (не)конференція «mini-EdCampLutsk 2019»

І сталася ця подія на території Волинської області саме завдяки учительці із с. Деревок Оксані Домарацькій.

Оксана Леонідівна, як сама зізнається, уже не уявляє свого життя без EdCamp. Починала із звичайної учасниці, але згодом стала експерткою. І ось спільно зі своїми колегами удостоїлася організації міні(не)конференції на території Волинської області.

Оксана Леонідівна, як сама зізнається, уже не уявляє свого життя без EdCamp.

У нетиповому заході з нетрадиційною назвою взяли участь 170 учителів з 21 області. На панельній дискусії та кількох експертних паралелях у багатьох локаціях вони обговорювали різні аспекти заявленої теми «Школа – територія свободи», повідомляє ВІППО Волинь.

Це незвичайний захід, що відзначається «незаорганізованістю»: на нього збираються освітяни, щоб обговорити наболіле, але без деяких обов’язкових складників звичайної конференції (визначена тема, доповідачі, регламент і т. ін.).

Наразі ж сторінка Оксани Домарацької у мережі Фейсбук буквально переповнена відгуками педагогів-учасників про такий чудовий захід та словами подяки за його організацію націй талановитій землячці.

nullCopyright 2012

 

Джерело: Любешівська газета "Нове життя"
Telegram Channel