Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Розбійний напад на іноземця поблизу Обарова

Слідчі розпочали досудове розслідування.

Столица С.

Розбійний напад на іноземця поблизу Обарова

Поблизу Рівного двоє молодиків побили і пограбували громадянина Італії

Як з’ясувалося, 34-річний іноземець познайомився з 22-річною рівнянкою і разом із нею автомобілем «Alfa Romeo» вирушив у напрямку Луцька. Під час зупинки на узбіччі у селі Обарів на італійця напали двоє невідомих. Розбивши бокове скло в легковику, вони завдали численні удари руками і ногами італійцю, заволоділи його коштами, золотим ланцюжком, перснем, мобільним телефоном, особистими документами і втекли з місця події.

Потерпілого із закритою черепно-мозковою травмою і гематомами госпіталізували.

 Нападниками виявилися 25-ти і 27-річний громадяни Грузії.

Правоохоронці оперативно затримали злочинців на вулиці Словацького у Рівному, коли ті збиралися покинути місто. Нападниками виявилися 25-ти і 27-річний громадяни Грузії. Під час затримання у них знайшли усе викрадене.

За фактом розбою, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, слідчі розпочали досудове розслідування. Нині грабіжники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також правоохоронці встановлюють причетність до злочину дівчини, яка була з італійцем в автомобілі.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Передрук або відтворення у будь-якій формі матеріалів, розміщених на інтернет-сторінці «Волинь-нова» volyn.com.ua, без письмової згоди видання заборонено.

Telegram Channel