Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
 Пенсійний фонд готовий до виплати субсидій готівкою

Виплата монетизованих субсидій пенсіонерам розпочнеться 4 березня, а решта громадян, які мають на них право, зможуть отримати ці кошти в Ощадбанку з 12 березня.

Укрінформ

Пенсійний фонд готовий до виплати субсидій готівкою

Про це заявив глава правління Пенсійного фонду Євген Капінус на нараді щодо індексації пенсій за участю Президента Петра Порошенка та уряду

«Ми на сьогодні повністю готові до проведення виплати субсидій у грошовій формі. Ми отримали 731 реєстр, сьогодні повинні завершитися переговорні процедури укладання угод із поштою, з банками для того, щоб ми здійснювали відповідні виплати. І з 4 числа ми будемо повністю готові для того, щоб провести відповідні виплати двох платежів: пенсійного забезпечення і монетизованої субсидії», – цитує Капінуса «Укрінформ».

Ми повністю готові, щоб з 4 березня розпочати відповідні виплати і до 25 березня провести відповідні виплати разом із монетизованими субсидіями безпосередньо людям.

Він зауважив, що робота з проведення відповідної індексації пенсій почалася ще минулого року.

«Було запроваджено нове програмне забезпечення, яке на центральному рівні зібрало всі реєстри з усіх регіонів, запущено алгоритми, що необхідні для перерахунку. У січні-лютому ми вже пропрацювали всі алгоритми перерахунку, і з минулої п'ятниці по неділю вже провели в робочому режимі повний перерахунок, а на сьогодні віддали всі матеріали на регіони. Тому ми повністю готові, щоб з 4 березня розпочати відповідні виплати і до 25 березня провести відповідні виплати разом із монетизованими субсидіями безпосередньо людям», - зазначив він.

Telegram Channel