Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Пожежник, який фанатіє від того, що рятує (ФОТО, ВІДЕО)

Так виглядає пожежа очима рятувальників.

ФОТО: 101 Володимирець

Пожежник, який фанатіє від того, що рятує (ФОТО, ВІДЕО)

Окрім того, що чоловік рятує людей, майно, він ще й знімає це все на відео, аби ми відповідальніше ставилися до свого життя

Для цього рівненський пожежник придбав камеру «Go pro» та закріпив її на шоломі. Цього рятувальника звати Тарас Ковалець, він – начальник караулу 11 державної пожежно-рятувальної частини у Володимирці.

Рівненський пожежник придбав камеру «Go pro» та закріпив її на шоломі.

Короткий відеозапис, який ми пропонуємо вам переглянути, він відзняв під час нічної пожежі в райцентрі, там горіла господарча будівля. У пожежі ніхто не постраждав. Як виглядає пожежа очима рятувальника та як приборкують вогонь – дивіться, передає ua: Рівне.

Музику на відео наклали його колеги у Рівному. "Це дійсно гаряча робота. Ліквідація пожежі очима рятувальників. Так гасять вогонь бійці районних підрозділів ДСНС Рівненщини. Важко і дуже небезпечно", - коментують вони.

На цьому відео зафіксовано: 24.02.2019 р. о 01 год. 30 хв. надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві за адресою: смт. Володимирець, вул. Колгоспна. Внаслідок пожежі повністю знищено будівлю, дрова 12 складометрів, 2 велосипеди, господарський інвентар, коментує Тарас Ковалець.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel