Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Війницькій ОТГ Локачинського району – громадська приймальна нотаріусів

Нотаріуси поінформували громадян про важливі правові питання.

Волинь-нова

У Війницькій ОТГ Локачинського району – громадська приймальна нотаріусів

Відвідувачі отримали консультації від фахових юристів

Працівник відділу з питань нотаріату Головного територіального управління юстиції у Волинській області Олександр Сиротенко спільно з приватним нотаріусом Локачинського районного нотаріального округу Ігорем Дильним у приміщенні Війницької ОТГ провели виїзний прийом громадян та надали консультації з питань вчинення окремих видів нотаріальних дій.

Жителів громади проінформовано щодо реалізації Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

Жителів громади проінформовали про реалізацію Всеукраїнського просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та роздано тематичні буклети щодо захисту прав дітей та жінок #ЧужихДітейНеБуває. 

Також повідомили про посилення відповідальності за несплату аліментів та запровадження Єдиного реєстру боржників аліментів.

Нотаріуси розповіли про зареєстрований ініційований Міністерством юстиції України проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення передумов для захисту економічних та спадкових прав громадян в сільській місцевості» за № 9140 – це ініціатива Міністерства юстиції України щодо запуску інституту Уповноважених осіб.

Telegram Channel