Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Володимирщині відбувся Єдиний стрілецький день

Вишкільна підготовка військовозобов’язаних

Володимир-Волинська РДА

На Володимирщині відбувся Єдиний стрілецький день

Сьогодні на базі військового стрільбища частини А 1008 у Володимирі-Волинському відбувся Єдиний всеукраїнський стрілецький день, у якому взяв участь особовий склад організаційного ядра підрозділів територіальної оборони, що формуються військовими комісаріатами області

Участь у навчанні взяли понад сто військовозобов’язаних із військових частин А 7028, А 7062 та А 7064. Вони вправлялись у стрільбі з ПМ та автомата Калашникова в умовах наближених до бойових, а також в спеціальній підготовці.

Як зазначив у підсумку начальник відділу з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації Юрій Ліщук, метою навчань є вишкільна підготовка військовозобов’язаних і навчання поведінки в умовах ведення бойових дій.

- Я впевнений в тому, що це дасть нам велику користь, адже свідчить про постійне посилення обороноздатності нашого краю. Сподіваюсь, такі знання нам не знадобляться, але ми повинні бути підготовленими, щоб за потреби дати відсіч ворогу, - підсумував Юрій Іванович.

Джерело: Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Володимир-Волинської райдержадміністрації
Telegram Channel