Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Вмій захистити себе та оточуючих!»

Юристи активно проводять правове інформування краян про проблеми домашнього насильства.

Волинь-нова

«Вмій захистити себе та оточуючих!»

Під таким гаслом юстиція Волині спільно із ГО «Велес+» провела зустріч зі студентами

Юристи активно проводять правове інформування краян про проблеми домашнього насильства. Юстиція Волині спільно із надійним партнером у реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» – керівником громадської організації «ВЕЛЕС+» Віктором Вальчуком організувала та провела захід для студентів та викладачів юридичного факультету СНУ імені Лесі Українки на тему «Вмій захисти себе та оточуючих!». 

Якщо ви стали свідком домашнього насильства, обов’язково звертайтеся до поліції! 

Юристи обговорювали важливу для сучасності проблему домашнього насильства. Для кращого сприйняття інформації, закон, що прописує детально всі норми боротьби з цим ганебним явищем, проілюстрували пізнавальною презентацією.

 

До цих заходів долучився Віктор Вальчук, який надає практичну допомогу постраждалим від домашнього насильства. Із громадською організацією, яку він очолює, юстиція Волині нещодавно підписала меморандум про співпрацю.

– Наша мета — хочемо якнайбільше людей поінформувати, щоб зменшити кількість насильства у сім’ї. Розповісти жертвам, що держава їх захищає, і вказати кривднику на неминучу відповідальность, яка його чекає.
Якщо ви стали свідком домашнього насильства щодо своїх близьких, рідних чи знайомих, обов’язково звертайтеся до поліції! Адже саме ваша небайдужість може врятувати чиєсь життя! – підкреслили юристи.
 

Telegram Channel